AcademIAA 2024: Prijavite se i iskoristite priliku za usavršavanje
AcademIAA 2024, Foto: Promo

Edukativni program

AcademIAA 2024: Prijavite se i iskoristite priliku za usavršavanje

Svi prijavljeni kandidati prolaze dva kruga selekcije

Objavljeno: 16:33h

Edukativni program koji ove godine po 9. put organizuje Međunarodno udruženje za marketinške komunikacije (International Advertising Association, Serbian Chapter), AcademIAA, biće održan u periodu od 7. septembra do 6. decembra 2024. Reč je o jednom od najobuhvatnijih i najbolje rangiranih edukativnih programa u globalnoj IAA mreži.

AcademIAA polaznicima daje širu sliku industrije, stavlja akcenat na funkcionalna znanja, networking, radionice, panele i otvara mnoga vrata. Koordinatori su i ove godine pripremili sadržaj koji će polaznicima pružiti praktična znanja i savete eminentnih stručnjaka (čije iskustvo, filozofija, drugačiji način rada, uspešne kampanje i mnogobrojne nagrade predstavljaju garanciju kvaliteta).

Ove godine polaznici će imati priliku da čuju preko 40 predavača i panelista. Svaki od modula koordiniraju stručnjaci iz relevantnih oblasti koji iza sebe imaju zavidno iskustvo i izuzetne rezultate. Sadržaj je podeljen na 5 modula: Biznis (koordinator: Ivan Žagar, Senior Brand Manager, Jaffa); Kreativa (koordinator: Goran Ruškuc, Creative Director, Studio Nexus); Istraživanje i analitika (koordinatorka: Marina Guzijan, Insights manager for Nelt Brands, Nelt); Mediji (koordinatorka: Sonja Jelušić, General Manager, Media House); Digital (koordinatorka: Anita Galić, Digital Communications Manager, A1 Srbija).

Program je namenjen mladim profesionalcima sa najviše 5 godina iskustva u struci, a preporučuje se studentima, mladim marketarima, preduzetnicima, ali pre svega onima koji su spremni da se posvete ličnom usavršavanju. Tokom prethodnih godina program je završilo više od 250 mladih ljudi.

Svi prijavljeni kandidati prolaze dva kruga selekcije. Cilj je da se odabirom najboljih formira skladna generacija, sa optimalnim brojem polaznika.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca na sajtu, a sve dodatne informacije o ovogodišnjem programu dostupne su na sajtu iaa.rs.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.